Menu
Your Cart

Ερυθρά Κρασιά

Ξεχωρίζει για το βαθύ πορφυρό χρώμα του και τα αρώματα βιολέτας και γιασεμιού που αναμειγνύονται με φρουτώδη αρώματα δαμάσκηνου και βύσσινου. Πλούσιο και γεμάτο στο στόμα, με μεγάλη επίγευση.Το πρώτο πιστοποιημένο Malbec ελληνικής καλλιέργειας στη χώρα...
17,20€
Chateau Kaniaris Ερυθρό 750ml
Special Offer 6+ Out Of Stock
Syrah, Merlot.  Το χρώμα του είναι βαθύ γκρενά. Στο άρωμα του κυριαρχούν τα ώριμα μαύρα φρούτα όπως το βατόμουρο και το μύρτιλλο, η σοκολάτα, η βανίλια και το γαρύφαλλο. Στο στόμα είναι πληθωρικό, με βάθος φρούτου, αρκετές αλλά ευγενικές τανίνες, σχετικά υψηλό αλκοόλ και μακρά πικάντικη επίγευσ..
17,00€
Μικρή Κιβωτός Ερυθρό Κτήμα Λαντίδη 750ml
Special Offer 6+
Ξινόμαυρο, Αγιωργίτικο.  Το χρώμα του είναι βαθύ πορφυρό με μερικές μωβ αποχρώσεις. Έχει μια εξαιρετική και πολύπλοκη δομή. Αρώματα ώριμου φρούτου, όπως βατόμουρο και δαμάσκηνο, σε συνδυασμό με αποξηραμένη ντομάτα και πιπέρι. Στο σκοτεινό του χαρακτήρα προστίθενται οι αισθητές νότες δρυός..
12,70€
Nεμέα ERGO Ερυθρό Κτήμα Λαντίδη 750ml
Special Offer 6+
Αγιωργίτικο. Αρωματικά κυριαρχούν μπαχαρικά όπως: κανέλα, γαρίφαλο, πιπέρι, γλυκόριζα, ενώ γευστικά θα συναντήσει κανείς νότες πυρηνόκαρπων φρούτων όπως: κεράσι και δαμάσκηνο αποξηραμένο. Η Νεμέα Λαντίδη “ξεκουράστηκε” ακριβώς 14 μήνες σε δρύινα βαρέλια από τα δάση του Allier της Γαλλίας και του ..
11,00€
Cabernet Sauvignon.  Το Χρυσάμπελο Λαντίδη “ξεκουράστηκε” για 14 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Τα αρώματα που θα διακρίνει κανείς είναι αυτά της βανίλιας, ώριμων κόκκινων φρούτων με κυρίαρχο το βύσσινο και λεπτών μπαχαρικών. Στο στόμα χαρακτηρίζεται από ισορροπία, ωραία δομημένο σκελετό με υπέ..
12,00€
Cabernet Sauvignon, Merlot, Αγιωργίτικο.  Οι ποικιλίες παραμένουν για 24 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Στη συνέχεια αφού εμφιαλωθούν θα παλαιώσουν στα υπόγεια κελάρια του οινοποιείου για 12 μήνες. Αρωματικά, εμφανίζει ώριμα κόκκινα φρούτα του δάσους, κυρίως βατόμουρο και φραγκοστάφυλο. Οι έντο..
20,30€
Merlot. Χρώμα πορφυρό βαθύ κόκκινο με αρώματα κυρίως μπαχαρικών όπως: κανέλα, γαρύφαλλο και πιπέρι ενώ γευστικά θα συναντήσει κανείς έντονες νότες φρούτων του δάσους. Το Αέναον παλαίωσε για 14 μήνες σε δρύινα βαρέλια από τα δάση του Καυκάσου της Ρωσίας.  Κρασί που επιδέχεται παλαίωση σε συνθήκε..
13,00€
Grande Reserve Νεμέα Κτήμα Χαρλαύτη 750ml
Special Offer 6+
Αγιωργίτικο.  Πρωτοκυκλοφόρησε το 2008. Παράγεται αποκλειστικά σε εξαιρετικές χρονιές, με σταφύλια προερχόμενα από συγκεκριμένο αμπελοτεμάχιο του οικογενειακού αμπελώνα. Ο τρύγος γίνεται μόνο όταν το σταφύλι είναι σε πλήρη ωριμότητα. Πραγματοποιείται προζυμωτική κρυοεκχύλιση στους 10°C, ενώ ..
22,00€
Cabernet Sauvignon Κτήμα Χαρλαύτη 750ml
Special Offer 6+
Cabernet Sauvignon.Πρωτοκυκλοφόρησε το 1982.Η συστηματική παρακολούθηση του αμπελώνα καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου επιτρέπει τον τρύγο των σταφυλιών τη στιγμή που έχουν αγγίξει τη βέλτιστη ωρίμανση των σακχάρων και των τανινών. Μετά την κλασική ερυθρά οινοποίηση σε ανοξείδωτους οινοποιητές..
14,80€
Άργιλος Γη Κτήμα Χαρλαύτη 750ml
Special Offer 6+
Αγιωργίτικο.  Πρωτοκυκλοφόρησε το 1999. Κλασική ερυθρά οινοποίηση σε ανοξείδωτους οινοποιητές των 100hl, με μακρά εκχύλιση. Παλαιώνει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 225lt και για άλλους 6 μήνες στη φιάλη. Βαθύ ρουμπινί χρώμα, τυπικό στα Αγιωργίτικα, με αρώματα ξερών φρούτων, σ..
10,00€
Ruby Heart Porto Carras 750ml
Out Of Stock
Βιολογικής Γεωργίας. Λημνιό, Cabernet Sauvignon, Syrah.  Βαθύ ρουμπινί χρώμα, με αρώματα φρούτων του δάσους, βανίλιας και σοκολάτας. Βελούδινο στόμα με μαλακές τανίνες και τρυφερή αίσθηση γλυκύτητας στην επίγευσηΣυνδυασμοίΠιάτα μεσογειακής κουζίνας, ψητά κρέατα..
0,00€
Βιολογικής Γεωργίας. Syrah, Cabernet Sauvignon.  Έντονα βαθύ πορφυρό χρώμα. Πυκνή μύτη με αρώματα φρούτων του δάσους, γλυκών μπαχαρικών και σοκολάτας σε φόντο κομψών αρωμάτων βαρελιού. Πλούσιο στόμα με όγκο, όμορφα εξελισσόμενες τανίνες, υπέροχο μπουκέτο και εξαιρετική γευστική ισορροπίαΣ..
22,30€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 88 (8 Σελ.)
Θα πρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.