Αγιωργίτικο. Πρωτοκυκλοφόρησε το 2008.
Παράγεται αποκλειστικά σε εξαιρετικές χρονιές, με σταφύλια προερχόμενα από συγκεκριμένο αμπελοτεμάχιο του οικογενειακού αμπελώνα. Ο τρύγος γίνεται μόνο όταν το σταφύλι είναι σε πλήρη ωριμότητα. Πραγματοποιείται προζυμωτική κρυοεκχύλιση στους 10°C, ενώ ο συνολικός χρόνος εκχύλισης, που εξαρτάται από τη χρονιά, έχει φτάσει και τις 30 μέρες. Ωριμάζει για 2,5 χρόνια σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 225lt και για 1,5 χρόνο στη φιάλη.
Η ιδιαίτερη οινοποίηση των ώριμων σταφυλιών προσδίδει στο ξεχωριστό αυτό Αγιωργίτικο χρώμα πορφυρό, γεύση μεστή ώριμου δαμάσκηνου, κασίς και σταφίδας και στόμα πλούσιο, μαλακό, με σοκολάτα και καβουρδισμένα αμύγδαλα στο τελείωμα.