Από τα πρώτα Chardonnay με ελληνική ταυτότητα.
Πρωτοκυκλοφόρησε το 1980.
Το σταφύλι, μετά την παραλαβή στο οινοποιείο και αφού περάσει από ταινία διαλογής, οδηγείται ολόκληρο στο πιεστήριο. Ζυμώνει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και ωριμάζει για 4-5 μήνες μαζί με τις οινολάσπες του.
Η ωριμότητα του σταφυλιού εγγυάται ένα δυναμικό Chardonnay, με χρυσοκίτρινο χρώμα και αρώματα ώριμων φρούτων, όπως ροδάκινο, αχλάδι, πεπόνι και μάνγκο. Γεύση δροσερή αλλά ταυτόχρονα πλούσια, με ένα τελείωμα που παραπέμπει σε καραμέλα βουτύρου και βανίλια.