Οινοποίηση
Εφαρμόζεται
προζυμωτική εκχύλιση για 8 ώρες στους 10°C. Ακολουθεί πίεση με
πνευματικά πιεστήρια, απολάσπωση και ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές
ελεγχόμενης θερμοκρασίας (13°C -16°C), που διαρκεί έως 20 ημέρες.
Γευστικά Χαρακτηριστικά – Παλαίωση
Το
κρασί διαθέτει έντονο και σύνθετο αρωματικό χαρακτήρα που θυμίζει
εξωτικά φρούτα, άνθη και λουκούμι τριαντάφυλλο. Η γεύση του είναι
ισορροπημένη και πλούσια, με καθοριστικό της στοιχείο μια ευχάριστη,
δροσιστική οξύτητα.
Ιδανικός συνδυασμός με φαγητό
Κινέζικη, ταυλανδέζικη κουζίνα, σαλάτα με τροπικά φρούτα και blue cheese.