Menu
Your Cart

Τσέλεπος (Κτήμα)

ΟινοποίησηΣύγχρονη τεχνολογική οινοποίηση με τη μέθοδο της προζυμωτικής εκχύλισης στους 10°C για 8 ώρες. Η ζύμωση γίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Το κρασί παραμένει για περιορισμένο χρόνο σε ανοξείδωτες δεξαμενές για μια σύντομη επαφή με τις λεπτές οινολάσπες. Γευστικά Χαρακτηρισ..
11,00€
ΟινοποίησηΕφαρμόζεται προζυμωτική εκχύλιση για 8 ώρες στους 10°C. Ακολουθεί πίεση με πνευματικά πιεστήρια, απολάσπωση και ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας (13°C -16°C), που διαρκεί έως 20 ημέρες. Γευστικά Χαρακτηριστικά – ΠαλαίωσηΤο κρασί διαθέτει έντονο και σύνθετο ..
16,00€
Gris de Nuit Μοσχοφίλερο Ροζέ Κτήμα Τσέλεπου 750ml
1-3 Days
ΟινοποίησηΑπορραγισμός και προ-ζυμωτική εκχύλιση στους 8°C για 48 ώρες περίπου. Αλκοολική ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες, παρουσία μέρους των στεμφύλων. Ακολουθεί διαχωρισμός στερεής και υγρής φάσης, ενώ η ζύμωση εξελίσσεται. Όλες οι υπόλοιπες κατεργασίες ακολουθούν τα στάδια της λευκής οινο..
0,00€
ΟινοποίησηΚλασική ερυθρά μέθοδος οινοποίησης με πολύ μεγάλες εκχυλίσεις 20-25 ημερών. Παλαίωση 15 μηνών σε καινούργια δρύινα βαρέλια. Γευστικά Χαρακτηριστικά – ΠαλαίωσηΑρώματα κόκκινων φρούτων, ευκαλύπτου και σοκολάτας με πλούσια βελούδινη γεύση. Πολύ μαλακές τανίνες και στρογγυλή οξύτητα που ο..
29,80€
ΟινοποίησηΚλασική ερυθρά μέθοδος οινοποίησης με πολύ μεγάλες εκχυλίσεις για 20-25 ημέρες. Παλαίωση 15 μηνών σε καινούργια δρύινα βαρέλια. Γευστικά Χαρακτηριστικά – ΠαλαίωσηΒαθύ κόκκινο χρώμα. Εξελιγμένα αρώματα βανίλιας και καφέ, μπαχαρικά και καβουρδισμένα αρώματα φρούτων του δάσους. Γεμάτο στ..
25,00€
ΟινοποίησηΚλασική ερυθρά οινοποίηση με εκχύλιση μικρής διάρκειας, 5-6 ημερών, και με παραμονή του οίνου για 8-10 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Γευστικά Χαρακτηριστικά – ΠαλαίωσηΚρασί με έντονο άρωμα κόκκινων φρούτων, ξηρών καρπών και γλυκών μπαχαρικών με μια χροιά βανίλιας στο τελείωμα. Ξηρό, με ισο..
11,00€
ΟινοποίησηΓια την παραγωγή του οίνου βάσης γίνεται πρώιμος τρυγητός. Τα σταφύλια μετά από ψύξη, οδηγούνται άσπαστα εντός του πιεστηρίου. Το γλεύκος οδηγείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές, όπου θα ζυμωθεί σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ακολουθεί η κλασική μέθοδος με δεύτερη ζύμωση εντός της φιάλης. Το ..
19,00€
100% ΑγιωργίτικοΟινοποίησηΓια την παραγωγή του οίνου βάσης γίνεται πρώιμος τρυγητός. Ακολουθεί η παραδοσιακή μέθοδος με δεύτερη ζύμωση στη φιάλη και ωρίμανση για τουλάχιστον 9 μήνες παρουσία της λεπτής οινολάσπης. Γευστικά χαρακτηριστικάΑπαλό ρόδινο χρώμα και χάλκινες ανταύγειες και αφρισμό..
19,00€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)
Θα πρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.