Οινοποίηση
Κλασική ερυθρά μέθοδος οινοποίησης με πολύ μεγάλες εκχυλίσεις 20-25 ημερών. Παλαίωση 15 μηνών σε καινούργια δρύινα βαρέλια.
Γευστικά Χαρακτηριστικά – Παλαίωση
Αρώματα
κόκκινων φρούτων, ευκαλύπτου και σοκολάτας με πλούσια βελούδινη γεύση.
Πολύ μαλακές τανίνες και στρογγυλή οξύτητα που ολοκληρώνει απολαυστικά
τη γευστική εμπειρία. Δυνατότητα παλαίωσης για 10 έως 15 χρόνια.
Ιδανικός συνδυασμός με φαγητό
Κυνήγι, κουνέλι στιβάδο, κρέατα με έντονες σάλτσες κόκκινων φρούτων