Για το κρασί αυτό, σε υψόμετρο περίπου 250 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, καλλιεργούνται, το Ασύρτικο, η Μαλαγουζιά και το Chardonnay στον αμπελώνα του Αγίου Γεωργίου.
Για να χαρακτηριστεί αυτό το λευκό κρασί ως "Κάβα", κάθε ποικιλία πρέπει να ωριμάσει 6+ μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, ακολουθούμενη από 6+ μήνες παλαίωση στη φιάλη.
Η φροντίδα με την οποία καλλιεργούνται αυτές οι ποικιλίες και οι χαμηλές αποδόσεις τους, λόγω έλλειψης άρδευσης σε αυτόν τον αμπελώνα, έχουν ως αποτέλεσμα μια ισορροπημένη και συμπυκνωμένη γεύση.
Απόλαυσέ το για τα επόμενα 5 χρόνια.