Τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στην αμπελουργική ζώνη της
περιοχής των Μετεώρων.Bελούδινο και κομψό με φρουτώδη χαρακτηριστικά σε φόντο πικάντικων
μπαχαρικών που του χαρίζει η παλαίωσή του σε γαλλικά δρύινα βαρέλια...
Φτιαγμένο από προσεκτικά διαλεγμένα αρωματικά σταφύλια Μοσχάτου
Αμβούργου και Ροδίτη. Αποστάζεται, μέσα από μια ενδελεχή και υπομονετική
διαδικασία, σε χάλκινους αποστακτήρες. Παλαιώνει από 5 έως 12 χρόνια σε
επιλεγμένα βαρέλια γαλλικής και αμερικάνικης δρυός 225L: καινούρια
βαρέλια, βαρέλια..
Τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στην αμπελουργική ζώνη της
περιοχής των Μετεώρων.Bελούδινο και κομψό με φρουτώδη χαρακτηριστικά σε φόντο πικάντικων
μπαχαρικών που του χαρίζει η παλαίωσή του σε γαλλικά δρύινα βαρέλια...