Περίοδος ζύμωσης: 5 ημέρες σε χαλύβδινες δεξαμενές σε χαμηλή θερμοκρασία (15°C)
Γήρανση: 2 μήνες
Γλυκό, απαλό με φρούτα και νότες από άνθη. Ιδανικό ως απεριτίφ ή στο τέλος του γεύματος με φρούτα, τυριά ή κέικ φουντουκιού
Σερβίρεται στους 8°C..
Ημι-αφρώδης, γλυκός, λευκός οίνος. Παράγεται από επιλεγμένη ποικιλία Moscato Bianco της περιοχής Asti με βιδωτό καπάκι για εύκολο άνοιγμα. Σερβίρεται στους 6-8°C...
Ημι-αφρώδης, γλυκός, λευκός οίνος. Παράγεται από επιλεγμένη ποικιλία Moscato Bianco της περιοχής Asti με βιδωτό καπάκι για εύκολο άνοιγμα. Σερβίρεται στους 6-8°C...
Ημι-αφρώδης, γλυκός, λευκός οίνος. Παράγεται από επιλεγμένη ποικιλία Moscato Bianco της περιοχής Asti στην νέα και πρωτοποριακή και εντυπωσιακή φιάλη της Santero. Σερβίρεται στους 6-8°C...
Περίοδος ζύμωσης: 5 ημέρες σε χαλύβδινες δεξαμενές σε χαμηλή θερμοκρασία (15 ° C). Γήρανση: 2 μήνες. Γλυκό, απαλό με φρούτα και νότες από άνθη. Ιδανικό ως απεριτίφ ή στο τέλος του γεύματος με φρούτα, τυριά ή κέικ φουντουκιού Σερβίρεται στους 6-8°C...