Η φωτογραφία είναι ενδεικτική. Το προϊόν ενδέχεται να διαφέρει απο την φωτογραφία.
Ούζο Καζανιστό 700ml
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
ΤΥΠΟΣ | Ούζο |
ΧΩΡΑ | Ελλάδα |
ΠΕΡΙΟΧΗ | Χίος |
ΑΛΚΟΟΛ | 40% |
Μια πλήρως ανακαινισμένη ποτοποιία ιδρυθείσα το ¨1900¨
Το “1900” στα ανατολικά του αιγαίου, στη Χίο, που ήταν ακόμα υπό τουρκική κατοχή, ο Ιωάννης Στουπάκης, πατέρας εφτά παιδιών, ξεκινούσε με ένα καζάνι απ’ το Τάλλαρος στον κάμπο της Χίου, για να πάει στον Δαφνώνα, τη γενέτειρά του, προκειμένου να ασχοληθεί με αγροτικές εργασίες, με το ελαιόλαδο και την παραγωγή ούζου.
Η μοναδική συνταγή με το χιώτικο γλυκάνισο, έκανε το ούζο του Ιωάννη Στουπάκη ιδιαίτερα αγαπητό στην περιοχή και το 1900 κατάφερε να εκδώσει επίσημη άδεια από τις τούρκικες αρχές, για αποστακτήριο με έδρα τον Δαφνώνα.
Το 2008 η μετοχική σύνθεση της εταιρίας ενισχύθηκε με νέους μετόχους και μετονομάστηκε σε «Ποτοποιία Χίου Στουπάκη Α.Ε.». Παράλληλα δημιουργήθηκε μια νέα παραγωγική μονάδα με την οποία εκσυγχρονίστηκαν όλες οι παραγωγικές διαδικασίες, κρατώντας τον παραδοσιακό τρόπο απόσταξης του ούζου.
Συνδυάζοντας με τέλειο τρόπο τη γνώση, την πείρα, την παράδοση με τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις και τον άριστο εξοπλισμό, η Ποτοποιία Στουπάκη προσφέρει πάντα το ίδιο εξαιρετικό αποτέλεσμα στα προϊόντα της.
Οι εγκαταστάσεις είναι άρτια εξοπλισμένες με μεγάλο αριθμό από άμβυκες απόσταξης και πολλές σύγχρονες γραμμές παραγωγής και εμφιάλωσης. Οι αποθήκες της ποτοποιίας διαθέτουν σύγχρονους χώρους και τηρούν πλήρως όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Εδώ αποθηκεύονται τα προϊόντα όσο χρειάζεται για να αποκτήσουν τη μοναδική τους γεύση.
Η εταιρία έχει επενδύσει σημαντικά κεφάλαια στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου, εξοπλίζοντας ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο στελεχωμένο από επιστημονικό προσωπικό χημικών, μηχανολόγων και γευσιγνωστών. Ούζο Καζανιστό 100% εξ΄αποστάξεως.
Το “1900” στα ανατολικά του αιγαίου, στη Χίο, που ήταν ακόμα υπό τουρκική κατοχή, ο Ιωάννης Στουπάκης, πατέρας εφτά παιδιών, ξεκινούσε με ένα καζάνι απ’ το Τάλλαρος στον κάμπο της Χίου, για να πάει στον Δαφνώνα, τη γενέτειρά του, προκειμένου να ασχοληθεί με αγροτικές εργασίες, με το ελαιόλαδο και την παραγωγή ούζου.
Η μοναδική συνταγή με το χιώτικο γλυκάνισο, έκανε το ούζο του Ιωάννη Στουπάκη ιδιαίτερα αγαπητό στην περιοχή και το 1900 κατάφερε να εκδώσει επίσημη άδεια από τις τούρκικες αρχές, για αποστακτήριο με έδρα τον Δαφνώνα.
Το 2008 η μετοχική σύνθεση της εταιρίας ενισχύθηκε με νέους μετόχους και μετονομάστηκε σε «Ποτοποιία Χίου Στουπάκη Α.Ε.». Παράλληλα δημιουργήθηκε μια νέα παραγωγική μονάδα με την οποία εκσυγχρονίστηκαν όλες οι παραγωγικές διαδικασίες, κρατώντας τον παραδοσιακό τρόπο απόσταξης του ούζου.
Συνδυάζοντας με τέλειο τρόπο τη γνώση, την πείρα, την παράδοση με τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις και τον άριστο εξοπλισμό, η Ποτοποιία Στουπάκη προσφέρει πάντα το ίδιο εξαιρετικό αποτέλεσμα στα προϊόντα της.
Οι εγκαταστάσεις είναι άρτια εξοπλισμένες με μεγάλο αριθμό από άμβυκες απόσταξης και πολλές σύγχρονες γραμμές παραγωγής και εμφιάλωσης. Οι αποθήκες της ποτοποιίας διαθέτουν σύγχρονους χώρους και τηρούν πλήρως όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Εδώ αποθηκεύονται τα προϊόντα όσο χρειάζεται για να αποκτήσουν τη μοναδική τους γεύση.
Η εταιρία έχει επενδύσει σημαντικά κεφάλαια στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου, εξοπλίζοντας ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο στελεχωμένο από επιστημονικό προσωπικό χημικών, μηχανολόγων και γευσιγνωστών. Ούζο Καζανιστό 100% εξ΄αποστάξεως.
13,20€