Λευκή οινοποίηση με προζυμωτική κρυοεκχύλιση. Ελεγχόμενη ζύμωση στους 15oC και παραμονή στις λεπτές οινολάσπες για 3 μήνες.
Οργανοληπτικά Στοιχεία
Πρασινοκίτρινο διαυγές χρώμα. Μύτη πλούσια με έντονα αρώματα
εσπεριδοειδών και μια νύξη πεπονιού στο τελείωμα. Στόμα γεμάτο, λιπαρό
και πολυεπίπεδο. Επίγευση διαρκής και ζωηρή.
Γευστικοί συνδυασμοί
Συνοδεύει λιπαρά ψάρια, ωμά ή αχνιστά οστρακοειδή, ζυμαρικά,
πουλερικά ή χοιρινό με άσπρες σάλτσες και ψητά λαχανικά.