Βαθυκόκκινο, συμπαγές. Γοητευτική εναλλαγή εντυπώσεων. Κόκκινο
φραγκοστάφυλο, μαρμελάδα κεράσι, σοκολατάκια μέντας, μελάνι και κέδρος
είναι μόνο μερικά από τα αρώματα που μπορεί κανείς να αναγνωρίσειΣαρκώδες,
πλούσιο, σχεδόν πληθωρικό, με άφθονο φρούτο που υποστηρίζει τις καλά
ενσωματωμένες τανίνες. Η θεωρητικά υψηλή παρουσία της αλκοόλης
αντιρροπείται από την οξύτητα και εκφράζεται κυρίως ως γλύκα και όγκος.
Μακριά επίγευση σε σοκολατένιους τόνους.
Μακρά εκχύλιση 20 ημερών, παλαίωση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, από τα οποία το 40% είναι καινούργια.
Κόκκινα κρέατα ψητά ή μαγειρευτά, μεγάλα πουλερικά, όπως η γαλοπούλα ή η
χήνα, ψητά, τριχωτό κυνήγι, γουρουνόπουλο στο φούρνο, μαλακά τυριά με
κρούστα.