Σε υψόμετρο 350 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, το αμπελοτόπι Αϊ-Γιώργης αποδίδει το μίγμα ποικιλιών Cabernet Sauvignon, Merlot, και Ξινόμαυρο, και μαζί δημιουργούν την Κάβα Δρυός Ερυθρή. Για να χαρακτηριστεί ως «Κάβα» σε κόκκινο κρασί, κάθε ποικιλία πρέπει να ωριμάζει για 12+μήνες σε γαλλικά δρύϊνα βαρέλια, ακολουθούμενη από 12+μήνες παλαίωση στην κάβα. Η ιδιαίτερη φροντίδα που παρέχει το κτήμα Χατζημιχάλη σε αυτές τις ποικιλίες δημιουργούν εξαιρετική, συμπυκνωμένη γεύση.